Champurradas

I really miss Guatemalan food. I must try this recipe soon!

Recetas Guatemaltecas / Guatemalan Recipes

Champurradas

CHAMPURRADAS

INGREDIENTES:

1 1/2 libra de harina
2 huevos
5 onzas de azúcar
4 onzas de manteca crisco
1 cucharadita de polvo de hornear
3 Cucharadas de leche o agua
2 onzas de ajonjolí

PREPARACION:

1. Incorpore la manteca con el azucar y luego mezcla el polvo de hornear con la harina cernida, los huevos y leche, amasa bien.
2. Ya amasado haga las champurradas, ( mejor si se usa 2 pedazos de plastico para darles forma )
3. Añadale el ajonjolí y hornea a 350 grados Fahrenheit por 20 minutos o hasta que esten doraditas. Déjalas enfriar

View original post

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s